Prelum e-learning In samenwerking met Prelum

Innovatieve nascholing en kennisproducten

« Toon alle modules

Werken met data

Nascholingspunten: 2

Te maken tot: 2025-11-27

Beroepsgerelateerd Fysiotherapie

Na het volgen van deze e-learning ben je in staat om om patiëntgerapporteerde data en data van klinische metingen te gebruiken om de zorg voor je patiënten te verbeteren. De e-learning bevat kennisclips over het verzamelen, gebruiken en interpreteren van data. Met praktijkvoorbeelden gekoppeld aan casuïstiek leer je hoe je data kunt inzetten om je patiënten nog beter te helpen en leer je van collega's door jouw data te vergelijken met die van hen.

De e-learning bestaat uit twee onderwerpen:

  • Data ter ondersteuning van de zorg voor je patiënt.
  • Data ter ondersteuning van het evalueren en inzichtelijk maken van de kwaliteit van je eigen handelen als zorgverlener en het handelen van de zorgprofessionals in de praktijk.

Het onderwerp, "het gebruik van data ter ondersteuning van je handelen als zorgverlener" bestaat uit verschillende onderdelen, namelijk; besluitvorming in het eerste consult, evalueren van je behandeling in samenspraak met je patiënt en monitoren van het behandeleffect. Het tweede onderwerp, "data ter ondersteuning van het bevorderen van de kwaliteit van je handelen als zorgverlener" bestaat uit het gebruik van geaggregeerde data op het niveau van de zorgverlener en op het niveau van de praktijk.

Bestel deze richtlijn en ga direct aan de slag met de e-learning

Prijs voor KNGF leden Compleet: € 15,00
Prijs zonder korting (standaard): € 30,00
Bestellen

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe e-learningmodules en ander nieuws rondom de e-learning van KNGF?
Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief