Prelum e-learning In samenwerking met Prelum

Innovatieve nascholing en kennisproducten

Hoe werkt het?

Via de e-learningmodules neemt u op een praktijkgerichte, interactieve manier kennis van de betreffende richtlijn. Doordat er in de e-learning veel casuïstiek is opgenomen krijgt u direct een beeld hoe de richtlijn in uw praktijk te gebruiken is. De opbouw van de e-learning volgt die van de richtlijnen en bestaat uit drie delen: deel A behandelt de algemene informatie over de aandoening, de zorg die beschikbaar is en op welke wijze deze zorg wordt aangeboden. Daarna volgen het diagnostisch en therapeutisch proces (resp. deel B en C), die het fysiotherapeutisch methodisch handelen volgen. Daarnaast wordt de e-learning ondersteund met afbeeldingen en video’s.

Hoe werkt het

Direct aan de slag

Om van de e-learning gebruik te kunnen maken, volgt u de volgende stappen:

  1. U gaat naar het tabblad 'registeren'. Bent u lid van het KNGF of bent u CKR geregistreerd, dan kunt u heel gemakkelijk automatisch uw gegevens laten inlezen. Bent u niet bekend bij het KNGF, dan kunt u uw eigen account aanmaken door het registratieformulier in te vullen. Als u bent aangemeld, krijgt u automatisch een bevestigingsbericht in uw mailbox.
  2. U kunt nu inloggen door op in de menubalk op 'inloggen' te klikken. Na inloggen komt u op uw persoonlijke omgeving van de website. Hier kunt u uw gegevens aanpassen, zien welke e-learningmodules u al heeft gemaakt en welke u nog kunt maken.
  3. Kies de e-learning die u wilt maken en volg de betalingsinstructies. Als de directe betaling goed is verlopen, kunt u direct aan de slag door naar uw persoonlijk dossier te gaan, de e-learningmodules staan hier voor u klaar!
Direct aan de slag

Het maken van de e-learning

Voor het maken van de e-learning volgt u de de onderstaande stappen:

  1. U gaat naar uw persoonlijk deel van website door in te loggen via de knop 'inloggen' en de instructies te volgen.
  2. Klik op de knop 'Naar e-learning'.
  3. Volg de instructies in de e-learning. Zorg ervoor dat u alle vragen beantwoordt, ook de entree- en tussentoetsvragen. Bij de eindtoetsvragen is een minimale score van 70% vereist om te slagen voor de toets. Slaagt u niet voor de toets, dan heeft u tweemaal de gelegenheid deze opnieuw te maken. U kunt op ieder moment stoppen en later weer verdergaan met de e-learning. 
  4. Heeft u minimaal 70% van de vragen goed beantwoord? Gefeliciteerd!
    U kunt direct uw certificaat downloaden. Staat u ingeschreven in het CKR en hebt u zich op deze website geregistreerd met uw KNGF gegevens? Dan worden uw punten automatisch bijgeschreven in het CKR. U heeft er dus geen omkijken naar. 

Heeft u vragen? Neem gerust contact op met de klantenservice via het contactformulier.

Veel succes!

Het maken van de e-learning